Ljubljana: prvi video

Video je definitivno u posljednje vrijeme postao zanimacija kojoj posvećujem dosta pažnje, ne samo kada je riječ o gledanju već i o pokušaju upoznavanja sa samim procesom snimanja i editovanja. Ta ideja motala mi se po glavi već duži vremenski period, ali sam bila sigurna da o tome nema ni govora iz prostog razloga što ne posjedujem ni nekakvu najosnovniju opremu.

Međutim, onda sam jednog dana ipak odlučila da zažmirim na te nedostatke i da pokušam da snimim pomoću onoga što imam ― pokoje ideje i prilično pouzdanog telefona. Tako su nastali neki od prvih snimaka za izdavačku kuću Imprimatur (možete ih pogledati na njihovoj Fejsbuk stranici: ovdje, ovdje ili ovdje).

Rezultati su mi se svidjeli, te sam odlučila da bih mogla da počnem i sa snimanjem za Zlatnorunu. Tako je i nastao video o putu u Ljubljanju. Istina, sam snimak je prilično daleko od onog što sam zamislila, a do toga su doveli nepripremljenost i činjenica da taj put nije bio u svojstvu odmora te da sam imala obaveze svakog dana od 9.00 do 17.00, zbog kojih u datom vremenskom periodu nisam uopšte izlazila u grad. Ipak sam odlučila da ga objavim, ako ništa a ono da posluži kao primjer ili bar najava nekih budućih sadržaja koje u okviru bloga planiram da objavljujem, nadam se u nešto boljem izdanju, bliže prvobitnoj zamisli.

1-20170621_192943

Ovim vas upućujem i na Zlatnoruna YouTube kanal, gdje možete da se prijavite kako biste znali kada objavim novi video (a to bi trebalo biti, ako se sve bude odvijalo po planu, još jedno putovanje, nekada narednog mjeseca ― ovaj put odmor, gdje ću 100% slobodno raspolagati svojim vremenom, što bi trebalo i te kako da utiče i na sadržaj snimka). Ovo nipošto ne znači da blog zamjenjujem videom, daleko bilo :), ali neki su mi se sadržaji (npr. putovanja ― tu za sada i počinjem i završavam zamišljeni spisak) prosto učinili kao vrlo prikladni za snimanje i planiram da ih s vremena na vrijeme objavim upravo u toj formi.

Slobodno ostavite komentare da li vam se ovo čini kao zanimljiva ideja ili možda potpuno gubljenje vremena. A ako ste ipak bliži ovoj prvoj opciji, pišite i ako vam padne na pamet nešto interesantno što bih mogla da snimim.

Objavljeno od strane

Sakupljač materijala za ovu svaštaru, koju čine preporuke i osvrti na različite sitnice koje život znače (ili ga malo uljepšaju, ako ništa drugo).

4 thoughts on “Ljubljana: prvi video

  1. Fantastičan video. Inaš dara i umeš da ispričaš priču, da dobro umontiraš kadrove. 🙂 Sva podrška i taman posla da je ovakva „akcija“ išta drugo do odlične ideje. Npr. nisam bila u Ljubljani (baš kao ni u mestima koje obuhvata tvoj morski video), tako da su ovako lepi snimci za mene i – na skrivena (neotkrivena) te vodim mesta. 🙂

    Liked by 1 person

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s